fbpx
Menu

Tükör beépítés, ragasztás

Vállaljuk az általunk készített tükör helyszíni ragasztását ragasztható felületre.

Kínálatunkban megtalálható a hagyományos magasfényű ezüst tükör mellett az egyedi látványt nyújtó bronz tükör és szürke tükör is. Csak minőségi üveg/tükörrel dolgozunk. Vállaljuk az ön által adott méretek alapján a tükör lap elkészítését, méretre vágását, igény szerinti megmunkálását.

Hogyan működik a tükör ragasztás a helyszínen szolgáltatásunk?

Ha szeretne egyedi méretre készített tükörlapot otthonában töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket. Adja meg a tükör méretét és hogy hova szeretné ragasztatni velünk. Sokat segít ha lefotózza a beépítés helyét.

Az ajánlat beérkezése után küldünk önnek egy árajánlatot és ha önnek megfelel és ha szükséges kiszállunk pontos méretett venni és megnézni a beépítés körülményeit. Nem mindegy hogy falra vagy csempére vagy csempe közé ragasszuk a tükör lapot. Kisebb méret esetén 3mm vastag tükör lappal 0.5m2 felett 4mm tükörrel dolgozunk Ahogy növekszik a tükör m2 métere úgy annál vastagabb tükörrel dolgozunk.

Tükörvásárlás beépítés nélkül:  Ha tudja a pontos méretet az alábbi linken megis rendelheti.

Tükör megmunkálási lehetőségek: A tükör csiszolható, fúrható, fóliázható. A tükörlapot beépítés előtt élcsiszolással látjuk el.

Tükör készítés, beépítés árak: Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és megküldjük a pontos árat. Megrendelés esetén kb 5- 8 munkanapon belül be tudjuk építeni a tükörlapot.

 

Tükör mozaik 50cm x 50cm - 4mm, 2.5cm fazetázott

 Fürdőszobai ezüst tükör

 Fürdőszobai ezüst tükör ragasztva

Tükör mozaik 50cm x 50cm - 4mm, 2.5cm fazetázott

 Egyedi formára vágott ezüst tükör (CNC vágás)

oo

Készülő házi edző terem tükör fala

FLoge danc táncterem tükörfala 45méter hosszan

 

 Mégtöbb referencia: www.tukor24.hu

Próbafülke készítés referenciáink

 Mégtöbb referencia: www.tukor24.hu

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,