fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Biztonsági thermo, hőszigetelt üvegek cseréje

Vállaljuk 2 - 3 rétegű biztonsági üveggel ellátott thermo hőszigetelt üvegek cseréjét bármilyen rétegrenddel.

biztonsági thermoüvegMi a biztonsági thermo üveg?

A hőszigetelő üveg  mind kettő rétege biztonsági üveggel van ellátva. Így akár (ESG) edzett vagy (VSG) ragasztott azaz laminált biztonsági üveggel netán edzett - laminált üvegböl készítik el a gyárban. Gyári biztonsági thermo üveg. Nagyonbb üveg felületeknél, ajtóüvegeknél, tetőtéri és bevillágító ablakoknál, portál üvegeknél alkalmazzuk.

Definíció a DIN 58125 szerint 1.1 a fényáteresztő sík felületek kialakítására való alapanyag akkor tekinthető törésbiztosnak, ha ütés és hajlító igénybevétel hatására nem válnak ki belőle hegyes - éles darabok (vsg üveg) - 1.2 a DIN 18 361 szerinti biztonsági tulajdonságokkal rendelkező üvegek töréskor nem okoznak sérülést. (edzett üveg)

Hogyan működik hőszigetelt üvegcsere szolgáltatásunk?

Kérhet előzetes árajánlatot biztonsági thermo üveg cserére néhány adat megadásával űrlapunkon de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült hőszigetelt üvegről. Ott tudjuk pontosítani a cserélendő biztonsági thermo üveg rétegrendjét, az üveg összetételét. Ez után tudjuk megrendelni az üveget.

 Biztonsági thermo üvegek cseréje Vállaljuk 2 - 3 rétegű biztonsági üveggel ellátott thermo hőszigetelt üvegek cseréjét bármilyen rétegrenddel. Mi a biztonsági thermo üveg? A hőszigetelő üveg mind kettő rétege biztonsági üveggel van ellátva. Így akár (ESG) edzett vagy (VSG) ragasztott azaz laminált biztonsági üveggel netán edzett - laminált üvegböl készítik el a gyárban. Gyári biztonsági thermo üveg. Nagyobb üveg felületeknél, ajtóüvegeknél, tetőtéri és bevillágító ablakoknál, portál üvegeknél alkalmazzuk.     Biztonsági thermo üvegek cseréje Vállaljuk 2 - 3 rétegű biztonsági üveggel ellátott thermo hőszigetelt üvegek cseréjét bármilyen rétegrenddel. Mi a biztonsági thermo üveg? A hőszigetelő üveg mind kettő rétege biztonsági üveggel van ellátva. Így akár (ESG) edzett vagy (VSG) ragasztott azaz laminált biztonsági üveggel netán edzett - laminált üvegből készítik el a gyárban. Gyári biztonsági thermo üveg. Nagyobb üveg felületeknél, ajtóüvegeknél, tetőtéri és bevilágító ablakoknál, portál üvegeknél alkalmazzuk.

Milyen üveget építünk be? Csak gyári biztonsági thermo üveget, ami argon gázzal és lowE bevonattal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. Pl a 2 rétegű  4.4-16-4, argon, lowE, VSG üveg esetében: 1,1 Ug (W/m2K)

Gyári biztonsági igazolással, certifikációval ellátott thermo üveg! Gyári biztonsági igazolással.

Thermo üveg beépítése: Ha megérkezett az üveg a gyárból (5-7 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a sérült hőszigetelő üveget. A beépítés után átadjuk a munkát és a gyári igazolást a beépített üvegről.

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja.

Thermo hőszigetelt üvegek cseréje akár biztosítási kár rendezésre is!

 Biztonsági thermo üvegek cseréje Vállaljuk 2 - 3 rétegű biztonsági üveggel ellátott thermo hőszigetelt üvegek cseréjét bármilyen rétegrenddel. Mi a biztonsági thermo üveg? A hőszigetelő üveg mind kettő rétege biztonsági üveggel van ellátva. Így akár (ESG) edzett vagy (VSG) ragasztott azaz laminált biztonsági üveggel netán edzett - laminált üvegből készítik el a gyárban. Gyári biztonsági thermo üveg. Nagyobb üveg felületeknél, ajtóüvegeknél, tetőtéri és bevilágító ablakoknál, portál üvegeknél alkalmazzuk.   Üvegest keres? Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosítók elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát megtérítik önnek.
Thermo hőszigetelt üvegek cseréje akár biztosítási kár rendezésre is!
Üvegest keres? Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosítók elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát megtérítik önnek.   Biztonsági thermo üvegek cseréje Vállaljuk 2 - 3 rétegű biztonsági üveggel ellátott thermo hőszigetelt üvegek cseréjét bármilyen rétegrenddel. Mi a biztonsági thermo üveg? A hőszigetelő üveg mind kettő rétege biztonsági üveggel van ellátva. Így akár (ESG) edzett vagy (VSG) ragasztott azaz laminált biztonsági üveggel netán edzett - laminált üvegből készítik el a gyárban. Gyári biztonsági thermo üveg. Nagyobb üveg felületeknél, ajtóüvegeknél, tetőtéri és bevilágító ablakoknál, portál üvegeknél alkalmazzuk.

Kérjen ingyenes árajánlatot biztonsági thermo üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le az üveget és töltsön fel képeket is ha lehet.

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1