fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Üvegcsere tetőtéri VELUX ablakba

Roto, Velux, Fakro, Schindler,  Czinege, stb tetőtéri ablakok üvegezése, hőszigetelt 2, 3 rétegű akár jégálló, fokozott hőálló - reflexiós üvegek cseréje.

Tetőtéri üvegezés, üvegcsere

Tetőtéri ablak üvegezés. Velux és egyéb márkájú tetőablakok üvegezése. Ha az ablaküvege betörik, megsérül, vagy csak egyszerűen a tetőtere komfortját szeretné növelni – és ezzel a fűtésszámláját csökkenteni. Velux üveg méretek.

Milyen üveget építünk be?

Csak gyári üveget, ami argon gázzal és lowE bevonatal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. A 2 rétegű 4-16-4, argon, lowE üveg esetében: 1.0 Ug (W/m2K) 3 rétegű esetén 0,70 (W/m2K)

Hogyan működik tetőtéri üvegcsere szolgáltatásunk?

Kérhet előzetes árajánlatot néhány adat megadásával de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült vagy a cseréni kívánt üvegről. Ott tudjuk pontosítani a cserélendő üveg rétegrendjét, az üveg összetételét. Ez után tudjuk megrendelni az üveget.

Üvegcsere tetőtéri VELUX ablakba    Üvegcsere tetőtéri VELUX ablakba

Tetőtéri Thermo üveg beépítésének menete:

Ha megérkezett az üveg a gyárból (5-8 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a sérült hőszigetelő üveget. A beépítés után átadjuk a munkát és a gyári igazolást a beépített üvegröl.

Tetőtéri Thermo üveg beépítése:   Alakos thermo üvegek:  A kettő-, három rétegű hőszigetelő üvegek esetében a négyszögletű mintától a 3 - illetve sokszögletű üvegeken keresztül, egészen a kör és ovális formák, illetve teljesen egyedi formájú továbbá elosztós szerkezetű üvegek cseréjét is vállaljuk.

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja.

Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

1 Jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot.  A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítást. Ha a biztosító zöld utat adott, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az általunk beépített tetőtéri ablaküvegek a legmodernebb technológiával készülnek, multifunkciós üvegjeink teljes védelmet nyújtanak a hő és a jégkár ellen.  Thermo hőszigetelt Üvegeink argongázzal is  LowE bevonattal és multifunkciós hővédő biztosági üveggel készülnek.   Az általunk beépített tetőtéri ablaküvegek a legmodernebb technológiával készülnek, multifunkciós üvegjeink teljes védelmet nyújtanak a hő és a jégkár ellen.  Thermo hőszigetelt Üvegeink argongázzal is  LowE bevonattal és multifunkciós hővédő biztosági üveggel készülnek.

2 Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

A biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát.

Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

3 Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva.

A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet is.

Üvegcsere tetőtéri VELUX ablakba   Üvegcsere tetőtéri VELUX ablakba szürke refi

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1