fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Thermo üveg álosztó, duplex osztó, valódi osztó

Thermo üveg ál vagy duplex osztó, valódi osztással. Szinte az összes osztott thermo üveget le tudjuk gyártatni. Nagyon sok fajtájú thermo üveg osztás létezik.

Thermo üveg álosztással: Az állosztók nem valódi osztók, az üvegfelületeket fizikailag nem osztják meg. Pusztán dizájn célt szolgálnak és az U értéket is rontják. Egyedi elhelyezések révén egyedi jelleget ad a nyílászáróban lévő thermo üveg szerkezetnek.

Az állosztó az üveg U azaz a hőszigetelő értékét is rontják egy picit. Az állosztók por-szórt alumíniumból vagy műanyagból készülnek és az üvegrétegek közé vannak beépítve. Több színben érhető el: fehér, arany, ezüst, bronz, fekete, stb

Ragasztott Duplex Ál-osztó: Semmilyen kapcsolatban nincsenek az üvegfelülettel

Kérjen ingyenes árajánlatot thermo üveg cserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le az üveget és töltsön fel képeket is ha van rá módja!

  

Állosztással ellátott thermo / hőszigetelt üvegek cseréje akár lakás biztosítási kárrendezésre is!

     

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le az üveget és töltsön fel képeket is ha lehet.

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1