fbpx
Menu

A tükrökről, tükör készítésről pár szó

Tükröm, tükröm mond meg nékem...most elolvashatja milyen fajtájú, típusú  tükrök vesznek körül minket! A hétköznapokban a hagyományos magasfényű zománcozott tükörrel találkozhatunk, de létezik, szürke és bronz, stb színben is.

Hogyan ragasszunk tükröt a falra?

Elsőként meg kell határozni milyen módszerrel ragaszuk fel a tükröt. Minden esetben a felültetet ahova szeretnék ragasztani a tükörlapot le kell tisztinai, portalanítani. Szinte bármilyen felületre fel lehet ragasztani a tükröt.

Tükör ragasztás szilikon ragasztóval

A tükörlapot több féle módon rögzíthetjük a kívánt felülethez. Lehetőség van fixen felragasztani a falra, fára, fémre vagy csempére, vagy a csempe közé. A legfontosabb hogy csak Neutrális szilikont használjunk hogy a tükör foncsorát megóvjuk.

Tükör ragasztás kétoldalú ragasztóval

2 oldalú ragasztó szalag használata esetén nagyon figyeljünk mikor fel helyezzünk a tükörlapot mert ha nem jól rakjuk fel akkor a 2 oldali ragasztó miatt az igazítás már nem lehetséges. Inkább használjon neutrális szilikont a tükör ragasztáshoz.

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,