fbpx
Menu

Fürdőszoba tükör méretre

Tükör ragasztás csempére vagy csempe közé, falra vagy fémre, fára. Fürdőszobai tükör készítés.

Akár egyedi alakos formába is, szükség szerinti furatokkal ellátva.

Hogyan működik a tükörragasztás szolgáltatásunk?

Ha szeretne egyedi méretre készített tükör lapot otthonában töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket. Adja meg a tükör méretét és hogy hova szeretné ragasztatni velünk. Sokat segít ha lefotózza a beépítés helyét. Ha a beépítés jellege megkivánja kiszállunk pontos méretett venni, megnézni a beépítés körülményeit.

ℹ️ Tükör beépítés, helyszíni felmérés:

Bizonyos esetekben javasoljuk a helyszíni kiszálással a pontos méretvételt részünkről. Pl: tükör ragasztás csempe közé, furatos tükör, alakos tükör, nagy méretű tükör esetén is, hiszen ilyen esetben a tükör és a csempe között minimális fugahelynek kell maradnia és ilyenkor mm pontos méretre van szükség. Ha konnektor, világítás is van ami a tükörből fog kiállni akkor ilyenkor veszünk pontos gyártási méretett a furatok miatt. Cégünk Budaörsi.

ℹ️ Beépítési méretgarancia! Ha kér kiszállást / felmérést természetesen a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretett - akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretet -emailban adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

Tükör megmunkálási lehetőségek:

A tükörlapon az edzésen kívül szinte minden megmunkálást végre lehet hajtani mint az üvegen. A tükörlapot lehet vágni, fúrni, nyomtattni (printeltni) csiszolni akár 45 fokos szögbe, lehet élcsiszolni és sarkait - ívesen gömbölyíteni, csiszolni mindezt akár matt vagy polírozott élekkel.

Tükör vastagságok: Kisebb méret esetén 4mm vastag tükörrel, furatos kivágott tükör esetén 5mm vagy 6mm vastag. Ahogy növekszik a tükör m2 - annál vastagabb tükörrel dolgozunk.

ℹ️ Tükör készítés, beépítés árak:

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és megküldjük beépítési árainkat. A tükör beépítés árát a tükörlap fajtája (vastagsága) mérete és formája  és a beépítés jellege - helyszíne alapján tudunk adni. Megrendelés esetén kb 4-6 munkanapon belül be tudjuk építeni a tükörlapot.

Kivágott furatos tükör készítés - tükör ragasztás csempe közé

  

Fürdőszobai tükör ragasztás  falra, csempére

  

Bronz tükör, színes tükör ragasztás falra

Bronz tükör, színes tükör ragasztás falra   Bronz tükör, színes tükör ragasztás falra

Fitnesz terem - kondi terem tükör ragasztás falra

Fitnesz terem - kondi terem tükör ragasztás falra   Fitnesz terem - kondi terem tükör ragasztás falra

Tükör ragasztás fémre, falra

    

Ledes tükör - egyedi méretű tükör készítés referenciánk.

Szükre tükör konyhai hátfal

  

Készre gyártott, egyedi formájú és csiszolású tükör kínálatunkat - itt találja.

Tükör - Üveg Termékeinket megvásárolhatja egyedi méretre gyártva beépítéssel, vagy beépítés nélkül is! Tükör katalógus

Szürke tükör konyhai hátfal üveg készítés referenciánk

A konyhai hátfal üveg tisztítása rendkívül egyszerű. Az üveg felületet szinte bármilyen tisztítószerrel le lehet takarítani, semmilyen plusz odafigyelést nem igényel.   A konyhai hátfal üveg tisztítása rendkívül egyszerű. Az üveg felületet szinte bármilyen tisztítószerrel le lehet takarítani, semmilyen plusz odafigyelést nem igényel.

Tükörfajták, színes és dekor tükrök egyedi méretre és formára! Egyedi forma esetén tervrajz bizonyos esetekben sablon szükséges lehetőleg fa anyagból.

      

 

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,