fbpx
Menu

A tükrökről, tükör készítésről pár szó

Tükröm, tükröm mond meg nékem...most elolvashatja milyen fajtájú, típusú  tükrök vesznek körül minket! A hétköznapokban a hagyományos magasfényű zománcozott tükörrel találkozhatunk, de létezik, szürke és bronz, stb színben is.

Bővebben

Hogyan ragasszunk tükröt a falra?

Minden esetben a felültetet ahova szeretnék ragasztani a tükörlapot le kell tisztinai, portalanítani. Szinte bármilyen felületre fel lehet ragasztani a tükröt. Ha nem boldogul vele, kérjen ajánlatot tőlünk tükör ragasztásra.

Bővebben

Tükör ragasztása szilikon ragasztóval

A tükörlapot több féle módon rögzíthetjük a kívánt felülethez. Lehetőség van fixen felragasztani a falra, fára, fémre vagy csempére, vagy a csempe közé. A legfontosabb hogy csak Neutrális szilikont használjunk hogy a tükör foncsorát megóvjuk.

Bővebben

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,