fbpx
Menu

2 rétegű thermo, hőszigetelt üveg csere

2 rétegű thermo fokozott hőszigetelt üvegek cseréje akár biztosítási kárrendezésre is. Rövid határidővel, helyszíni felméréssel.

2 réteg üveg, légmentesen összeragasztva,  lowE (esdj lojé) bevonattal és argon vagy kriptongázzal töltve, Ug=1,1W/m2K vagy 1,0W/m2Kℹ️ A 2 rétegű hőszigetelt üveg:

A thermo, hőszigetelő üveg = 2 réteg üveg, légmentesen összeragasztva,  lowE (esdj lojé) bevonattal és argon vagy kriptongázzal töltve, Ug=1,1W/m2K vagy 1,0W/m2K hőátbocsájtási tényezővel. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja. Átlagosan a thermo üveg vastagsága 24mm.

A gyári készítésű hőszigetelt, thermo üvegek speciális tulajdonsága a fényszűrés azaz a lowE bevonat illetve nagyon jó  hang és hőszigetelési Ug értékel bír. Ha már cserélni kell válassza a legjobbat! Bármilyen üvegfajtával elkészítjük thermo üvegét.

2 rétegű thermo, hőszigetelt üveg csere    2 rétegű tetőtéri  thermo, hőszigetelt üveg csere

2 réteg üveg, légmentesen összeragasztva,  lowE (esdj lojé) bevonattal és argon vagy kriptongázzal töltve, Ug=1,1W/m2K vagy 1,0W/m2K

ℹ️ Milyen üveget építünk be?

Csak gyári üveget, ami argon gázzal és lowE bevonattal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. A 4-16-4, argon, lowE üveg esetében: 1.0 Ug (W/m2K) értékkel kell számolni. A thermo üvegekből is létezik hagyományos - síküveggel, reflexiós és biztonsági - biztonsági üveggel készült változat is.

2 rétegű thermo üveg szerkezet Vastagság LT (%) LR (%) g (%) Ug (W/m2K)
Régi, már nem elérhető 4-16-4 24 82 12 64  2.8
4-16-4 lowe, argon
24 82 12 64  1.1
Hagyományos sik üveg 4mm        5.8

A hővédő üvegszerkezetek legfontosabb szerepe az épületek hőszigetelésében van. A 4 mm vastagságú üveg 5,8 W/m2 K „ug” értékkel rendelkezik. Egy üveg akkor tekinthető fokozottan hőszigetelt üvegnek, ha az Ug értéke legalább 1,1 W/m2K

 

ℹ️ Thermo hőszigetelt üveg beépítés fa ablakba:

Elsőként  a fa léceket kell óvatosan eltávolítani, kiszedni a szegeket, leszedni a szilikont a keretről és a lécekről. Ha van szigetelés az üveg és a léc között azt is. Ilyenkor minden esetben kitakarítjuk portalanitjuk a fa ablak nutjait. Az új thermo hőszigetelt üveget mikor beraktuk a helyére, kiékeljük, majd a léceket bognárszöggel visszaszögeljük. Ez szinte nem is látszik.

ℹ️ 2 rétegű Thermo hőszigetelt üveg beépítés műanyag ablakba:

Ebben az eseten könnyebb dolgunk van. A léceket egy ügyes mozdulattal lepattintjuk, kipattintjuk mind a 4 oldalról így férünk hozzá az üveghez ami be, ki van ékelve. Természetesen vigyázunk hogy a lécet ne sértsük meg ablakszereléskor. Szintén kitakarítjuk - portalanítjuk az ablak keret nútokat mielőtt vissza kerül az új hőszigetelő üveg a helyére.

ℹ️ Thermo hőszigetelt üveg beépítés fém ablakba:

A legtöbb esetben fém léccel van megoldva a takarás vagyis a thermoüveg rögzítése a keretbe, amit le lehet csavarozni vagy kipattintani ha még nem ette meg az idő vas foga a csavart. Ha rozsdás, akkor leütjük a csavart és így férünk a sérült thermo üveghez hogy beépíthessük, pótolhassuk az újra. Van amikor szigetelésbe van ágyazva a hőszigetelő üveg, ezt is el kell távolítani.

  

ℹ️ Hogyan működik thermo üveg beépítés?

Kérhet előzetes árajánlatot űrlapunk segítségével néhány adat megadásával thermo üveg cseréjére de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült hőszigetelt üvegről. Ott tudjuk pontosítani a cserélendő kéttrétegű thermo üveg rétegrendjét, az üveg összetételét. Ez után tudjuk megrendelni az üveget.

ℹ️ Thermo üveg beépítése:

Ha megérkezett az üveg a gyárból (5-7 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a sérült hőszigetelő üveget. A beépítés után átadjuk a munkát és a gyári igazolást a beépített üvegről.  Csak gyári certifikációval ellátott thermo üveget építünk be, amire gyári garancia van!

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Alakos thermo üvegek:

A kettő-, három rétegű hőszigetelő üvegek esetében a négyszögletű mintától a 3 - illetve sokszögletű üvegeken keresztül, egészen a kör és ovális formák, illetve teljesen egyedi formájú továbbá elosztós szerkezetű üvegek cseréjét is vállaljuk.

                       

 

Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

1 Kérjen ajánlatot és jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot. A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítást. Ha a biztosító zöld utat adott, vegye fel velünk a kapcsolatot.

2 Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

A biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát. 

Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

3 Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva. A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet is.

   +36 70 391 40 30 Cserepes Tibor

Alakos hőszigetelő üveg

alakos thermo, egyedi formájú hőszigetelt üveg, kör alakú thermo üveg, rombusz alakú thermo üveg -üveges243 rétegű Kör alakú, rombusz alakú, hatszög alakú, egyedi formájú thermo üvegek

Biztonsági hőszigetelő üveg

Ragasztott biztonsági üveggel (VSG) vagy edzett üveggel (ESG) készült 3 rétegű thermo üveg

3 rétegű Bedobástgátló hőszigetelő üveg

Bedobást, átszakítás, beütést, betörést gátló thermo üveg szerkezet.Bedobást, átszakítás, beütést, betörést gátló thermo üveg szerkezet.

3 rétegű hőszigetelő üveg

3 rétegű thermo hőszigetelt üveg cseréje akár biztosítási kárrendezésre is. Rövid határidővel, helyszíni felméréssel, beépítési garanciával.3 üveglap között távtartó léc, argongázzal és lowE bevonattal.

Belátástgátló 3 rétegű hőszigetelő üveg

belátástgátló thermoüveg, hőszigetelő üveg tejüveggel, thermo üveg - üveges24A 3 rétegű thermoüveg kűlső üvege áttetsző a fényt átengedi de nem átlátszó.

2 rétegű hőszigetelő üveg

2 üveglap között távtartó léc, argongázzal és lowE bevonattal.

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek

 

   

Thermo üvegek, biztonsági hőszigetelt üvegek cseréje

  

Alakos, egyedi formájú thermo üveg készítés, csere

  
Alakos, osztással készült thermo, hőszigetelt üvegek cseréje modern, fokozott hőszigetelt thermo üvegre. Ha már cserélni kell válassza a legjobbat!
Alakos, osztással készült thermo, hőszigetelt üvegek cseréje modern, fokozott hőszigetelt thermo üvegre. Ha már cserélni kell válassza a legjobbat!     Alakos, osztással készült thermo, hőszigetelt üvegek cseréje modern, fokozott hőszigetelt thermo üvegre. Ha már cserélni kell válassza a legjobbat!

Üvegezés biztosítási kárrendezésre, bepárásodot üvegek cseréje.

Az általunk beépített tetőtéri ablaküvegek a legmodernebb technológiával készülnek, multifunkciós üvegjeink teljes védelmet nyújtanak a hő és a jégkár ellen.  Thermo hőszigetelt Üvegeink argongázzal is  LowE bevonattal és multifunkciós hővédő biztosági üveggel készülnek.   Az általunk beépített tetőtéri ablaküvegek a legmodernebb technológiával készülnek, multifunkciós üvegjeink teljes védelmet nyújtanak a hő és a jégkár ellen.  Thermo hőszigetelt Üvegeink argongázzal is  LowE bevonattal és multifunkciós hővédő biztosági üveggel készülnek.

Üvegezés biztosítási kárrendezésre, 2 - 3 rétegű hőszigetelöüvegek

Tetőtéri Thermo üveg beépítése:   Alakos thermo üvegek:  A kettő-, három rétegű hőszigetelő üvegek esetében a négyszögletű mintától a 3 - illetve sokszögletű üvegeken keresztül, egészen a kör és ovális formák, illetve teljesen egyedi formájú továbbá elosztós szerkezetű üvegek cseréjét is vállaljuk.

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,