fbpx
Menu

Mi az a konyhai hátfal üveg?

A konyhai üveg hátfal a konyhabútor alsó és felső része közötti falrész dekorálására szolgáló egyedi színre festett vagy nyomtatással dekorált üveg falburkolat, fali panel.

Bővebben

Hogyan válasszuk fotót képet?

A konyhai hátfalkép kiválasztásánál mindenképp figyelembe kell venni a konyhabútor stílusát is. Fontos hogy a felbontás 4k legyen mert különben a nyomtatási kép nem lesz jó.

Bővebben

Konyhai hátfal üveg vélemények

Ami biztos még csalódott ügyfelünk nem volt. Igyekszünk a legkörültekintőbben eljárni hátfal üveg beépítésekor. Általában a konyha már kész állapotában van mikor megrendelik a munkát.

Bővebben

Hogyan működik az ajánlatkérés?

Megrendeléstől a beépítésig hogyan működik a konyhai háfal üveg készítés? Előzetes ajánlatkérése telefonon, emailban vagy űrlapunk segítségével. Körülbelüli méretekre van szükség, ahol meg kell adni a kivágások számát is. pl konnektor

Bővebben

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,