fbpx
Menu

Üveg asztallap készítés

Üveg asztallap gyártás, készítés az ön által megadott méretre, formára rövid határidővel.

Edzett üveg asztallap megvédi az asztal felületét a sérülésektől, foltoktól vagy akár elszíneződéstől. Az asztallapok edzett üvege egy törlőkendővel könnyen tisztítható. Az egyedi forma és választható üveg színvilág harmóniája exkluzív megjelenést biztosít a lakásban.

ℹ️ Egyedi, különleges formájú üveg asztallapok:

Üveg asztallapok lehetnek (négyszög, ovális, kör, barokk, téglalap, hatszög, nyolcszög, kerek, egyedi stb) formájúak. Egyedi formájú, vagy furattal kért üveg asztallap esetén tervrajz és bizonyos esetekben sablon is szükséges melyett budaörsi átvevőpontunkon tud leadni.

ℹ️ Üveg asztallapjaink minden esetben edzett, gépi él csiszolt biztonsági üvegből készülnek.

Edzett asztallapüveg megvédi az asztal felületét a sérülésektől, foltoktól vagy akár elszíneződéstől. Az asztallapok edzett üvege egy törlőkendővel könnyen tisztítható. A vékonyabb asztal üvegről köztudott, hogy finomabb és kifinomultabb megjelenést kölcsönöz, míg a vastagabbat üveglapok a tartósság és a nagy igénybevétel miatt megfelelő. A fából készült étkezőasztalnál a kisebb, 6 vagy 8 mm vastag, lehetőleg edzett, átlátszó üveglap megfelelő  üvegasztal bronz parsol üvegből  üvegasztal szürke parsol edzett - élcsiszolt üvegből 

 

ℹ️ Edzett üveg asztallap árak:

Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg a kért üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges. Edzett üveg készítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyett akár utalhat is bankszámlára kiállított díjbekérő alapján.

Az üveget edzés után már nem lehet vágni, fúrni, csiszolni, marni. Kérjük ezt vegye figyelembe. Gyártási idő kb 5-8 nap, extra megmunkálás esetén 10-14 nap   (+36) 70 391 4030 - Cserepes Tibor

üveg asztallap robbantott biztonsági üvegből   üveg asztallap robbantott  üvegből   üveg asztallap nyomtatott üvegből

 

ℹ️ Üveg asztallapok (négyszög, ovális, kőr, barokk, téglalap, egyedi, stb), üvegpolcok egyedi méretre, zuhanyfal üvegek, zuhanykabin üvegek, kádparaván üvegek, üvegajtó üvegek, betekintés gátló üvegek, edzett és laminált üveg korlátok, lépésálló üvegek, biztonsági üvegek, hőálló edzett biztonsági üvegek, stb gyártása egyedi igények szerint kérésre házhoz szállítással.

  Ovális üvegasztallapok készítése  téglalap alakú üvegasztallap  kör alakú edzett üveg asztallap   

Garancia, pénzvisszafizetés

Mivel egyedi méretre gyártott megmunkált üveg termékről van szó csak a megrendelés pontatlan teljesítése: sérült, karcos - hibás üveg/tükör termék vagy mérethiba, gyártási hiba esetén tudjuk vissza adni a megrendelés összegét. Mivel egyedileg készült termékről van szó így a vásárlástól elállni a megrendelés után nem lehetséges. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék.

 

edzett üveg asztallapok - dekor üvegek

Üveg asztallap vásárlás egyedi méretre Budaörsi átvételel!

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,