fbpx
Menu

Hőálló biztonsági szauna üveg

Hőálló, biztonsági (ESG) mono, 2 vagy 3 rétegű fokozott hőszigetelt szauna üvegek egyedi méretre a kért vastagságban a választott üvegfajtával.

Szaunában csak speciális technológiával készült, kifejezetten szaunába készült edzett üveg használható. A hagyományos üveg a váltakozó hőmérséklet hatására, megreped és szilánkjaira hullik, ezáltal balesetveszélyes.

Beltéri szauna üvegek:

A szauna, üveg belső válaszfala praktikus módja a térelhatárolásnak. Egy ilyen üvegfal elválaszthatja a szaunát (gőzfürdőt) a zuhanyzótól, a fürdőrészleget a medencétől. Mono üveg esetében minimum 8mm vastagsággal számolni. Ezt lehet pl szauna üvegajtó, szauna beltéri üvegfalnál 2.5m2 feletti egyben lévő üvegtáblánál inkább 10mm vastag üveg ajánlott.

Kültéri - beltéri szauna üvegek:

2 vagy 3 rétegű, mérettől függően 24mm - 50mm. Súlya m2 kb 24kg - 70kg. Javasolt reflexiós üveg (tükröződő üveg) használata mert így kívülről nem látnak be a szaunába. Kék, Bronz, Szürke színben érhető el.

Gyári szauna üvegek:

Formátumtól függetlenül garantáljuk termékeink hosszú élettartamát és funkcióik hatékony ellátását. Teljesen biztonságos a használata, ellenáll a gombának és a penésznek, ellenáll a magas hőmérsékletnek (valamint a hőmérséklet-ingadozásoknak), ellenáll a különböző deformációknak az idő múlásával, vizuálisan megtartja a tágasság érzetét.

Szauna üveg árak:

A szauna vagy gőzkabin üveg minden esetben az ön igényei szerint készül. Pontos árat néhány adat megadása után tudunk adni. Kérjük használja ajánlatkérő űrlapunkat vagy hívjon minket.

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,