fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Üveg kádparaván készítés

Üveg kádparaván készítésÜeg kádparaván készítés ön által választott funkciókkal, biztonsági üvegfajtával.

Az üveg kádparaván funkciójában a zuhanyfüggönyt váltja ki, viszont praktikussága mellett a fürdőszoba stílusos kiegészítője is. Beépítésével a zuhanyozás nem csak napi rutin része, hanem egyfajta extra kényelmi és használati élményt ad, egyfajta elegáns wellness arculatot hoz be a lakásba.

A kádparaván alkalmazása egyszerű módja a fürdőkád zuhanyzóvá történő átalakításának. Így elkerülhető a víz kifröccsenése, a csúszás- balesetveszély, nem tapad ránk tusoláskor, mint a zuhanyfüggöny. Továbbá higiénikusabb könnyebb tisztítása miatt, míg a függönyön megáll a víz, le kell szedni, hogy mosógépbe kimossuk (már, ha lehet), az üveg kádparaván egyszerű háztartási tisztítószerekkel bármikor könnyedén tisztítható, fertőtleníthető.

Kádparavánjaink korszerű kialakítása miatt a lehető legkevesebb nehézkesen hozzáférhető területtel rendelkeznek, így felületük még könnyebben tisztítható. Igényes megjelenéssel a kádparaván a fürdőszobai lakberendezésben is segít, új desízájn elemet hoz be szebbé és igényesebbé teszi a helyiséget.

A változatos méret minden helyiségre ad optimális megoldást, legyen az egy kicsi de magas helység, vagy egy nagy fürdőszoba, ahol ideális a terek tagolására, a fürdőkád leválasztására. A változatos formákkal, méretekkel, kialakításokkal, nemcsak fürdőszobánk terét használhatjuk ki optimálisan, hanem akár ahogy a zuhanyfüggönyöknél, itt is jelentős választéka lelhető fel az elegáns üveg kádparavánoknak, zuhanykabinoknak, amelyet úgy terveztek, hogy egyaránt megfeleljenek a modern és a hagyományos trendeknek is.

Valamennyi kádparavánunk, beleértve a keret nélküli zuhanyzókat is, kiváló minőségű üvegből készülnek, kiváló kivitelezés mellett, így Ön bátran választhat a stílusának és formatervezésének megfelelő választék közül, beleértve a rögzített, csuklós és összecsukható kádparavánokat.

Üveg kádparaván kiegészítők:

Szerkezeti, méretválasztékon és egyéb kiegészítőkkel való felszereltségű választékon kívül, van lehetőség van többféle típusú és mintázatú üveg kiválasztására, lehet mintás (csíkos, kockás, absztrakt, modern, letisztult), színezett, vagy printelt, azaz színes nyomtatott mintával készült edzett üveg.

Részletes választékunkat a lenti menüpontokban tudja megtekinteni. Üvegfajták

Egyedi, épített üveg szauna üveg zuhanykabin, üvegfal referenciánk.

  

     

-------------------

     

 

 

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1