fbpx
Menu

Üvegezés biztosítási kárrendezésre Kiemelt

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk ingyenes hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Hogy hogyan működik? Itt elolvashatja!

Hogyan működik thermo, hőszigetelt üveg beépítés biztosításra?

Kérhet előzetes árajánlatot űrlapunk segítségével néhány adat megadásával thermo üveg vagy hagyományos ablaküveg cseréjére de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült hőszigetelt üvegről.  Ott tudjuk pontosítani a cserélendő kétrétegű thermo üveg rétegrendjét, az üveg összetételét. Ez után tudjuk megrendelni az üveget.

Milyen üveget építünk be? Csak gyári üveget, ami argon gázzal és lowE bevonatal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. A 4-16-4, argon, lowE üveg esetében: 1.0 Ug (W/m2K)

Thermo üveg beépítése: Ha megérkezett az üveg a gyárból (5-7 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a sérült hőszigetelő üveget. A beépítés után átadjuk a munkát és a gyári igazolást a beépített üvegről melyre 10 év párásodás elleni garanciát ad a gyártó.  Csak gyári certifikációval ellátott thermo üveget építünk be, amire gyári garancia van!

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Alakos thermo üvegek: A kettő-, három rétegű hőszigetelő üvegek esetében a négyszögletű mintától a 3 - illetve sokszögletű üvegeken keresztül, egészen a kör és ovális formák, illetve teljesen egyedi formájú továbbá elosztós szerkezetű üvegek cseréjét is vállaljuk. Biztosító kisokos, üvegkár pdf letöltés

Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

1 Jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot.  A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítást. Ha a biztosító zöld utat adott, vegye fel velünk a kapcsolatot.

2 Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

A biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát. Infókérés: +36 70 391 4030

Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. A gyár 10 év jótállást ad az üveg párosodása ellen. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

3 Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva. A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet is.   +36 70 391 40 30 Cserepes Tibor

Alakos hőszigetelő üveg

alakos thermo, egyedi formájú hőszigetelt üveg, kör alakú thermo üveg, rombusz alakú thermo üveg -üveges24Kör alakú, rombusz alakú, hatszög alakú, egyedi formájú thermo üvegek

Biztonsági hőszigetelő üveg

Ragasztott biztonsági üveggel (VSG) vagy edzett üveggel (ESG) készült thermo üveg

Bedobástgátló hőszigetelő üveg

Bedobást, átszakítás, beütést, betörést gátló thermo üveg szerkezet.Bedobást, átszakítás, beütést, betörést gátló thermo üveg szerkezet.

3 rétegű hőszigetelő üveg

3 rétegű thermo hőszigetelt üveg cseréje akár biztosítási kárrendezésre is. Rövid határidővel, helyszíni felméréssel, beépítési garanciával.3 üveglap között távtartó léc, argongázzal és lowE bevonattal.

Belátástgátló hőszigetelő üveg

belátástgátló thermoüveg, hőszigetelő üveg tejüveggel, thermo üveg - üveges24A thermoüveg kűlső üvege áttetsző a fényt átengedi de nem átlátszó.

2 rétegű hőszigetelő üveg

2 üveglap között távtartó léc, argongázzal és lowE bevonattal.

-tükör készítés

 

uveges24

 

Üveges, üvegezés, üvegcsere - beépítés biztosítási kárrendezésre is.

Üveggyártás egyedi igények szerint! 2 vagy 3, 4 rétegű hőszigetelt üvegek, színes festett és gyári Lacobel színes üvegek, anyagába színezett üvegek (parsol), savmart üvegek egyedi méretre és formára, a kért megmunkálással rövid határidővel. Edzett üveg készítés, gyári hőszigetelt üvegek, biztonsági laminált üvegek, lépésálló biztonsági üvegek gyártása. Üvegmegmunkálás: üvegcsiszolás, üvegfúrás, üveg edzés, üveg laminálás, üveg marás, üvegvágás cnc vizes vágóval.

Egyedi tükör készítés, tükörvágás, tükör csiszolás
Vállalunk tükörkészítést, 3mm, 4mm, 5mm és 6mm vastag ezüst (hagyományos) tükörből. Tükör csiszolás, tükör élcsiszolás, tükör vágást méretre. Bármilyen formájú - alakú tükört el tudunk készíteni. bizonyos esetekben sablon vagy tervrajz szükséges. Kérésre vállalunk helyszíni tükör szerelést - tükör ragasztást. Elérhető tükörfajták: ezüst tükör, bronz tükör (4mm,6mm - szürke tükör 4mm-6mm)

Edzett üveg termékek:
Üveg asztallap (négyszög, ovális, kőr, barokk, téglalap, egyedi, stb), üvegpolcok egyedi méretre, zuhanyfal üvegek, zuhanykabin üvegek, kádparaván üvegek, üvegajtó üvegek, betekintés gátló üvegek, edzett és laminált üveg korlátok, lépésálló üvegek, biztonsági üvegek, hőálló edzett biztonsági üvegek, stb gyártása egyedi igények szerint kérésre házhoz szállítással.

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,