fbpx
Menu

Drót üveg csere

Biztonsági thermo üveg csereVállalunk huzalhallós drótüveg cserét, drót üveg beépítést. Drótüvegezés, erkély és korlát üveg csere rövid beépítési határidővel.

Huzalhálós (drót) üveg az alábbi színekben érhetőek el: Fehér drótüveg - áttetsző, Sárga drótüveg, Bronz drótüveg, Floatt - átlátszó; Drótüveg üveg vastagság: 5-6 mm-es.

A drótüveg cseréje, beépítése:

A drótüveget van ahol gittel és van ahol vaspálcával (netán csavarral is) rögzítették régen. (pl régi lépcsőház, korlát üveg) sok már több tízéves és nagyon nehéz szét szerelni, és sokszor elég lehetetlen helyen is van! Sok esetben a lécet is cserélni kell. Ezért sok üveges nem is vállalja a drót üveg cseréjét, pótlását de ránk számíthat. 5-6 miniméteres vastagságban gyártják (gyártó fűggő), de 5mm helyett 6mm-est és 6mm helyett 5 mm is be építhetünk gond nélkül.

Huzalhálós (5-6mm) (drót) üveg szabott ára:

Kérjen ajánlatot űrlapunk segítségével, ha lehet fotózza le a sérült üveget, készítsen több fotót amit csatolhat ajánlatkéréséhez. Adjon meg néhány megközelítő méretett és megküldjük ajánlatunkat. Az ajánlat elfogadása esetén kiszállunk pontos méretett venni, ahol pontosítjuk a méreteket és szemrevételezzük a beépítés azaz a csere lehetőségeit. Ezután majd legyártjuk az üveget a korábban mért méretekre és kicseréljük a sérült drótüveget.

Sérült üveg elszállítását nem vállaljuk csak külön megállapodás szerint. A drótüveg és bármelyik üvegfajta, balesetveszélyes hulladéknak minősül. Ön a sérült üveget leadhatja az ön lakhelyéhez tartozó lakkossági hulladék udvarban, lerakóban ingyen.

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt drótüveg cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor önnek a szolgáltatásunk árát a biztosító társaság megtéríti.

 

Hogyan készül a drótüveg?

A folyékony üvegbe nemes egyszerűséggel dróthálót fektetnek. A drótüveg biztonsági üvegnek minősül. Az üveg nem átlátszó, de áttetsző, a fényt átengedi. A drótüveg a benne lévő drótháló miatt erős, nagyobb nyomásnak is ellenáll. Esetleges törés esetén nem esik szét, csak reped.

Ma már szinte nem is alkalmazzák, de gyártják mert régen nagyon sok helyen alkalmazták biztonsági üvegnek és bizony sérül, reped, törik.  Most már inkább a korszerűbb, több szempontból is biztonságos üvegfajtákkal váltják ki. Sok esetben reped meg magától a benne lévő vasháló miatt, hiszen a vasháló és az üveg hőfelvevő képessége más, így a hideg meleg hatás nem tesz jót az üvegnek, de ez nem törvényszerű.

 

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,