fbpx
Menu

A Thermo, Hőszigetelt üveg vastagsága

Az üveg vastagsága lehet: 4, 5, 6, 8, 10, 12 mm-es vagy akár laminált üveg 3+3, 4+4, 5+5, stb. Távtartóléc 6mm töl. A minimális 4-6-4, argon + lowe bevonattal. Szinte az összes üvegfajtából el tudjuk készíteni a thermo üveget. Táblázatért kattintson.

Bővebben

2 rétegű thermo üveg cseréje 3 rétegűre?

Lehetséges bizonyos fa ajtó és fa ablak kereteknél. Műanyag nyílászárokban a vastagságot a léc határozza meg, így a vastagabb azaz 3 rétegű üveg beépítése nem lehetséges. Bizonyos nyílászáró fajtákhoz lehet kapni olyan lécet ami alkalmassá teszi a 3 rétegű hőszigetelt üveg beépítését. A 2 rétegű üveg alapesetben 24mm vastag.

Bővebben

Mi az a lágy fém bevonat (Low-E)?

Az üveg egyik oldalára speciális eljárással egy vékony lágy fémbevonatot adnak. A bevonat szabad szemmel szinte láthatatlan, bár napüstésben észre vehető. Ha az üveg mögött álva érezzük a napsütést a nap erejét akkor az nem bevonatos üveg ami elött állunk.

Bővebben

Thermo, hőszigetelt üvegek hangszigetelése

Mivel a nyílászáró (ajtó, ablak) legnagyobb felülete az üveg így egy jól megválasztott rétegrendű 2 vagy 3 rétegű thermoplán üveggel még jobban csökkenthető a zaj. Minél nagyobb a thermo üveg dB érték, annál nagyobb arányban gátolja a hang terjedését. A hangszigetelés jele az Rw, mérőszáma a decibel, jele dB.

Bővebben

Hőszigetelt, thermo üveg beépítése

Thermo hőszigetelt üveg beépítése, pótlása, cseréje. Hem ördöngöség a thermo cseréje, de ha lehet mindenképp bízza szakemberre az üveg beépítését! Hogyan működik a beépítés? Thermplán üvegcsere, fa, fém, műanyag nyílászáróba..

Bővebben

Mi az a Psi-érték?

A Psi-érték jelzi azt a hőátbocsátási együtthatót, ami a hőszigetelt üveg éltömítésére (azaz a peremére) vonatkozik.

Bővebben

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,